Kamp Vierhouten

Inschrijvingen 2024

De inschrijvingen zijn 19 februari vanaf 13:00 geopend tot 26 februari 17:00. We kunnen niet wachten jullie deze zomer weer allemaal te zien en er weer een zomer van maken om niet snel te vergeten! Liefs, bestuur

Het maakt niet uit wanneer je je inschrijft in de inschrijfperiode. We hanteren een volledige willekeurige loting, die niet aan tijd van inschrijven is gebonden.
Inschrijven kan alleen via deze site en kan onderaan op de home en de kampen pagina.

LET OP: Bij de inschrijving moet het kampgeld direct betaald worden via iDeal: niet betaald = niet meeloten.

Belangrijke informatie met betrekking tot inschrijving

Het gebeurt de laatste jaren steeds vaker dat deelnemers later op kamp aankomen, eerder vertrekken of tussentijds één of meerdere dagen niet op kamp aanwezig kunnen zijn. Volgens ons ondermijnt dit het karakter van het kamp. Bovendien hanteren we nu al een aantal jaar een lotingssysteem en vinden we het oneerlijk dat er kinderen zijn die niet op kamp meekunnen terwijl anderen wel gaan, maar niet de volledige dagen erbij zijn. Om die reden verzoeken we iedereen om alleen deelnemers op te geven die het volledige kamp aanwezig kunnen zijn.

Uiteraard zijn er speciale gevallen zoals ziekte of familieomstandigheden die, in overleg met bestuur en hoofdleiding, wel een goede reden zijn om eventueel een dag later te komen, te vertrekken of tussentijds even weg te moeten.

Vul bij het invullen van een vertegenwoordiger op waarheid gebaseerd uw vertegenwoordiger in. Indien u niemand ken die vertegenwoordiger is, vul dan de optie ‘niemand’ in. Dit verkleint niet je kansen om ingeloot te worden, laat dat duidelijk zijn!

Loting

Mochten er meer inschrijvingen zijn dan dat er plekken beschikbaar zijn, wordt er een loting gehouden. Als je wordt uitgeloot krijg je het kampgeld terug en kom je op de wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen en je kan alsnog mee op een kamp zal je dan een nieuw betalingsverzoek krijgen.

Leeftijd

Kinderen mogen alleen mee in de juiste leeftijdscategorie. Het gaat om de leeftijd bij aanvang van het kamp. Dus op dag 1 van het kamp moet je tenminste 13 jaar zijn (we raden ook tenminste 1 jaar middelbare school aan) en maximaal 16 jaar. Voor KV Club geldt minimaal 10 jaar en maximaal 12 jaar ten tijde van het kamp.