Kamp Vierhouten

Join for Joy

Wat is er leuker dan samen met je vriendjes op KV te sporten op de hei, te chillen op het Oma Mulderplein en gave avondspellen te spelen in het Kamphuis? Niets toch? Helaas is voor veel kinderen in ontwikkelingslanden tijd vrijmaken voor sporten en spelen uitgesloten. Op school is er weinig aandacht voor sport en spel. Als de kinderen niet naar school gaan, moeten ze flink bijdragen in het huishouden of werken om de huishoudpot te vullen. Het betreft veelal kwetsbare kinderen die leven onder zware omstandigheden van criminaliteit, kinderarbeid, het verlies van ouders, ziekte en gebrek aan middelen. Kinderen, die verre van zorgeloos kunnen genieten van hun kindertijd.

Jij als KV-er kan er voor zorgen dat een kind kan deelnemen aan het Sport en spel programma van Join for Joy. Bekijk hier onze website:www.joinforjoy.net. En bekijk hieronder een kort filmpje over Join for Joy.

Jij naar KV een kind in Kenia of Oeganda deelnemen aan het Kick-off kamp van Join for Joy?

Vind jij het ook belangrijk dat een kind de mogelijkheid krijgt om kind te zijn? Help dan mee om geld bij elkaar te krijgen! Je kunt proberen om geld in te zamelen met bijvoorbeeld je klas, je hockeyteam of je KV kamp! Je kan contact opnemen met Minke Meijboom. (0641465084) voor meer informatie.

Heb je geld opgehaald en wil je dat overmaken? Zet er dan wel duidelijk bij dat je via KV bij Join for Joy bent gekomen en vergeet ook niet je e-mail adres of dat van je ouders op te geven zodat we je een filmpje en een verslag met foto’s kunnen sturen van het Kick-off kamp.

Voor ouders:

U als ouder kunt Join for Joy ook steunen. Dit kunt u doen via rekening:

Stichting Join for Joy, IBAN: NL92 RABO 011 816 2926, Amsterdam. Graag sturen wij u een verslag van de Kick-off kampen per e-mail. Geef in de beschrijving van uw gift uw e-mail adres op met de vermelding: KV of Kamp Vierhouten.

Ook kan je digitaal doneren aan Join for Joy: https://www.joinforjoy.net/donate/